Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

CLUB ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ



Μετά την πάρα πολύ πετυχημένη παράσταση , στα γαλλικά, HOMO INFORMATICUS, το CLUB Γαλλόφωνου Θεάτρου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι και πάλι εδώ και περιμένει τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, για να τους ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του θεάτρου!

Τα πιο διάσημα έργα κλασικών και σύγχρονων γαλλόφωνων θεατρικών συγγραφέων παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ οι μαθητές μας μαθαίνουν με τον πιο ελκυστικό και διασκεδαστικό τρόπο την τέχνη της υποκριτικής και του χορού, σε συνδυασμό με οδηγίες για τη σωστή άρθρωση και στάση σώματος.

Από τον Απρίλιο του 2014, το Κολέγιο « ΔΕΛΑΣΑΛ » Θεσσαλονίκης ανήκει στο Διεθνές Δίκτυο Εφηβικού Γαλλόφωνου Θεάτρου ARTDRALA και θα συμμετέχει κάθε 2 χρόνια σε Διεθνή Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Θεάτρου. Σε αυτά τα Φεστιβάλ, οι μαθητές μας, εκτός από την ευκαιρία που θα έχουν να ανεβάσουν τη δική τους θεατρική παράσταση, σε γαλλόφωνο έδαφος, θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε θεατρικά εργαστήρια στα γαλλικά!

Αξίζει να σημειωθεί πως το Κολέγιο « ΔΕΛΑΣΑΛ » Θεσσαλονίκης είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Δίκτυο ARTDRALA και ο μοναδικός αρμόδιος Διεξαγωγής Γαλλόφωνου Θεατρικού Φεστιβάλ σε ελληνικό έδαφος!

Πηνελόπη Σταυρίδου

Υπεύθυνη Γαλλόφωνου Θεατρικού Ομίλου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας