Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

ΡομποτικήΗ χρήση των ρομπότ δεν αφορά μόνο τους ενήλικους, αλλά και τα παιδιά. Η προσφορά πιο οργανωμένης γνώσης σχετικά με τα ρομπότ και η σύνδεσή τους με τον πραγματικό κόσμο και την πραγματικότητα των ίδιων των παιδιών, συνδυάζονται στην Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά.

Tο FLL (First ® Lego ® League) είναι ένα πρόγραμμα ρομποτικής, με τη μορφή διαγωνισμού, για παιδιά ηλικίας 9 έως 16 ετών. Έχει σχεδιαστεί, για να κάνει τους συμμετέχοντες να ενθουσιαστούν με την επιστήμη και την τεχνολογία, διδάσκοντάς τους παράλληλα πολύτιμες δεξιότητες για τη ζωή. 

Για την κατασκευή του Ρομπότ τα παιδιά χρησιμοποιούν τη σειρά Lego Mindstorms, που περιλαμβάνει τεχνικά κομμάτια Lego, όπως εργαλεία, άξονες, ακτίνες και υδραυλικά μέρη, αισθητήρες και απλά «τουβλάκια» Lego. 

Μέσα από την εκπαιδευτική ρομποτική, τα παιδιά σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και προγραμματίζουν ρομπότ, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας, καθώς και να αναπτύξουν δεξιότητες φυσικής, μαθηματικών και μηχανικής, στη βάση ενός συστήματος αξιών.

Ενημέρωση Μαΐου


Creative Writing Competition 2020-2021

Φιλολογικοί Αγώνες

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας