Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

IELTS & MUN


Το IELTS Club δίνει την ευκαιρία στους μαθητές του Kολεγίου μας, που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό, να προετοιμαστούν πλήρως για την εξέταση IELTS (International English Language Testing System). To IELTS αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας στον κόσμο για λόγους εκπαίδευσης, εργασίας και μετανάστευσης, καθώς αναγνωρίζεται από περισσότερους από 9.000 οργανισμούς, σε περισσότερες από 135 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Δεν ανοίγει το δρόμο μόνο για σπουδές και καριέρα στο εξωτερικό, αλλά είναι πλέον ευρέως αποδεκτό και στην Ελλάδα. Πολλά από τα κορυφαία Ελληνικά πανεπιστήμια, Ιδιωτικά κολέγια και Ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και εργοδότες ιδιωτικού τομέα και κυβερνητικοί φορείς (συμπεριλαμβανομένου του ΑΣΕΠ) αναγνωρίζουν τη βαθμολογία του IELTS ως έναν αξιόπιστο και έγκυρο δείκτη ικανότητας επικοινωνίας στα αγγλικά.

Το MUN (Model United Nations) Club προσφέρει στους μαθητές του Κολεγίου μας την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια αγγλόφωνη προσομοίωση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και άλλων πολυμερών οργάνων. Σήμερα, περισσότεροι από 400.000 μαθητές και φοιτητές σε όλον τον κόσμο συμμετέχουν σε συναντήσεις Model United Nations, που διοργανώνονται παγκοσμίως. Στοχεύοντας σε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, οι μαθητές που συμμετέχουν σε αυτόν τον όμιλο
όχι μόνο εξασκούν τα αγγλικά τους στον μέγιστο δυνατό βαθμό, αλλά και αποκτούν χρήσιμες δεξιότητες για την υπόλοιπη ζωή τους, όπως η έρευνα, ο γραπτός λόγος, η ρητορική, η επίλυση προβλημάτων και συγκρούσεων, η οικοδόμηση ομοφωνίας, ο συμβιβασμός και η συνεργασία.



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας