Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Το «ΔΕΛΑΣΑΛ» στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Εφηβικού Θεάτρου «Frankoscény 2024», στην πόλη Pardupice, της Τσεχίας!Με τις βαλίτσες γεμάτες με θεατρικά αξεσουάρ και με τις ευχές για «Καλή Επιτυχία» από τους Γάλλους δημιουργούς του έργου που παρουσίασε ο Γαλλόφωνος θεατρικός μας Όμιλος, οι απίθανοι ηθοποιοί μας αναχώρησαν για την Τσεχία!

Έχοντας προετοιμαστεί σκληρά, κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, έλαμψαν επί σκηνής, αποδεικνύοντας ότι η γαλλική γλώσσα είναι ένα υπέροχο εργαλείο και για τη θεατρική έκφραση!!

Μαθητές από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Τυνησία, τον Καναδά, την Ελλάδα και από 5 διαφορετικές πόλεις της Τσεχίας, παρουσίασαν τις θεατρικές τους δημιουργίες, συνεργάστηκαν σε γαλλόφωνα θεατρικά εργαστήρια και ξετύλιξαν τα μουσικοχορευτικά ταλέντα τους στη Διεθνή Βραδιά, που είχε διοργανωθεί αποκλειστικά για αυτούς!

Σημαντική στιγμή, όταν η θεατρική μας ομάδα παρουσίασε το έργο της, « Ados sur TikTok, parents qui déblok », όπου όλο το θέατρο, όρθιο, δεν σταματούσε  να τους χειροκροτάει!!!

Χαιρόμαστε που πέρασαν υπέροχα και που απόλαυσαν στο έπακρο αυτήν την ανεπανάληπτη εμπειρία!Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας