Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή της Α' Λυκείου στον Διαγωνισμό του ΣΕΝ «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων» στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση»

 
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμμετέχει και φέτος στον Διαγωνισμό του ΣΕΝ «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων» (http://senja.gr/) στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση». Οι μαθητές της Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ του σχολείου μας, έπειτα από σκληρή και εμπνευσμένη δουλειά, δημιούργησαν φέτος την εικονική επιχείρηση Βgames - Τhe Βrain Games, της οποίας προϊόν είναι ένα επιτραπέζιο διαδραστικό παιχνίδι εκπαιδευτικού περιεχομένου, το οποίο διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή.

Την Παρασκευή, 6 Μαρτίου, η επιχείρηση των μαθητών της Α΄ ΛΥΚΕΊΟΥ του σχολείου μας συμμετέχει στην «Εμπορική Μαθητική Έκθεση 2015», που θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos από τις 10:00΄ έως τις 15:00΄. Όσοι από εσάς βρεθείτε εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε για τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες που δημιούργησαν μαθητές γυμνασίων και λυκείων από τη Βόρεια Ελλάδα και, φυσικά, να γνωρίσετε την Βgames - The Brain Games, τους δημιουργούς της, καθώς και το προϊόν της επιχείρησης. Η συμβολή και η γνώμη σας είναι σημαντική για τους μαθητές μας!

Σας περιμένουμε την Παρασκευή στο Mediterranean Cosmos, για να ενισχύσετε τη δημιουργική δράσητων μαθητών του σχολείου μας.


Με εκτίμηση
Δημήτρης Γαβριήλ
Υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος
«Εικονική Επιχείρηση»
του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»


Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας