Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Διπλό Α' Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής!



Στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού Μελοποίησης Ποίησης, Ενορχήστρωσης και Μουσικής για Ταινία (Soundtrack) της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών έτους 2014, οι μαθητές της Γ΄ γυμνασίου του σχολείου μας, Γκούθας Γ., Γιούσι Χ., καθώς και η μαθήτρια της Γ’ λυκείου Παπαθανασίου Ελισάβετ κέρδισαν το Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ Μελοποίησης και το  Α΄ΒΡΑΒΕΙΟ Ενορχήστρωσης, με το τραγούδι τους με τίτλο «Αγάπη και ειρήνη». 

Την επιμέλεια της μελοποίησης και ενορχήστρωσης του ποιήματος έκανε ο κ. Δ. Καρατζάς, Βιολόγος-μουσικός του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Η παρουσίαση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου «Φίλιππος Νάκας», στις 23 Φεβρουαρίου 2015. 


Οι μαθητές ερμήνευσαν το τραγούδι καταπληκτικά και απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές. Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον διάσημο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, ενώ η Κριτική Επιτροπή αποτελούνταν από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Χριστοδουλή, μαέστρο- συνθέτη – μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, εισηγητή τον κ. Αλέξανδρο Καψοκαβάδη, εκπαιδευτικό – μουσικό και μέλη τους/τις Αναστασία Γεωργάκη, επίκουρη καθηγήτρια στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, κ. Γεώργιο Νιάρχο, μαέστρο – συνθέτη, κ. Μάρα Θρασυβουλίδου, υψίφωνο Λυρικής, κ. Ευάγγελο Κοκκόρη, συνθέτη - καλλιτεχνικό διευθυντή του Ωδείου «Φίλιππος Νάκας», κ. Γιάννη Άννινο, συνθέτη εκπαιδευτικό του ωδείου «Φίλιππος Νάκας», κ. Θαλή Τριανταφύλλου, συνθέτη, κ. Γιάννη Λαζαρίδη, συνθέτη, κ. Έφη Ζαϊτίδου, εκπαιδευτικό – μουσικό και κ. Κώστα Καραγιάννη, εκπαιδευτικό – μουσικό.

Στην παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών για περισσότερες λεπτομέρειες:



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας