Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή των 2 ομάδων Ρομποτικής του Κολεγίου μας στον διαγωνισμό FIRST LEGO LEAGUE GREECE


Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στον καινοτόμο εκπαιδευτικό διαγωνισμό ρομποτικής της FIRST LEGO LEAGUE GREECE και, μάλιστα, με δύο ομάδες: τους ROBOTHOOD (ομάδα δημοτικού) και τους ROBOT MASTERS (ομάδα γυμνασίου). 

WorldClass – Μάθηση δίχως Σύνορα και Όρια είναι το φετινό παγκόσμιο θέμα του διαγωνισμού. Ποιες είναι οι καινοτόμες ιδέες των παιδιών και πώς θα μπορούσαμε να μαθαίνουμε; Τι σκορ θα καταφέρουν τα ρομποτάκια που κατασκεύασαν και προγραμμάτισαν τα παιδιά για τη φετινή πίστα του FLL;
Το Σάββατο, 7 Μαρτίου από 11.00΄ έως 17.00΄ θα περιηγηθείτε στο NOESIS και θα θαυμάσετε τις
ερευνητικές δουλειές από 50 ομάδες τουλάχιστον, στον ειδικό εκθεσιακό χώρο που θα στήσουμε όλοι εμείς για εσάς. Οι λάτρεις των Lego θα χορτάσουν παράλληλα, ασταμάτητα Robot Games στο
Κοσμοθέατρο. 

Οι ROBOTHOOD και οι ROBOT MASTERS αγωνίζονται στις 11.15΄ (1οςγύρος) και 15.45΄ (2ος γύρος). Στις 17.15΄ ακολουθεί μουσική σκηνή και χορός μέχρι τις 19.00΄.
Την Κυριακή, 8 Μαρτίου μαζευόμαστε όλοι, ομάδες και επισκέπτες, στο Κοσμοθέατρο για το τρίτο και τελευταίο Robot Game κάθε ομάδας. Οι ROBOTHOOD και οι ROBOT MASTERS αγωνίζονται στις 12.30΄. Από 14.00΄ έως 15.30΄ ακολουθεί η ανακήρυξη των νικητών και η απονομή των βραβείων.
Χαρούμενη διάθεση και ένα κλίμα γιορτής είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των παιδιών όλο το προηγούμενο διάστημα κι ο μεγάλος τελικός του FLL η κατάλληλη ευκαιρία για να γιορτάσουμε.
Σας περιμένουμε όλους στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (NOESIS).

Με εκτίμηση
Από τη Διεύθυνση του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας