Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή των 2 ομάδων Ρομποτικής του Κολεγίου μας στον διαγωνισμό FIRST LEGO LEAGUE GREECE


Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στον καινοτόμο εκπαιδευτικό διαγωνισμό ρομποτικής της FIRST LEGO LEAGUE GREECE και, μάλιστα, με δύο ομάδες: τους ROBOTHOOD (ομάδα δημοτικού) και τους ROBOT MASTERS (ομάδα γυμνασίου). 

WorldClass – Μάθηση δίχως Σύνορα και Όρια είναι το φετινό παγκόσμιο θέμα του διαγωνισμού. Ποιες είναι οι καινοτόμες ιδέες των παιδιών και πώς θα μπορούσαμε να μαθαίνουμε; Τι σκορ θα καταφέρουν τα ρομποτάκια που κατασκεύασαν και προγραμμάτισαν τα παιδιά για τη φετινή πίστα του FLL;
Το Σάββατο, 7 Μαρτίου από 11.00΄ έως 17.00΄ θα περιηγηθείτε στο NOESIS και θα θαυμάσετε τις
ερευνητικές δουλειές από 50 ομάδες τουλάχιστον, στον ειδικό εκθεσιακό χώρο που θα στήσουμε όλοι εμείς για εσάς. Οι λάτρεις των Lego θα χορτάσουν παράλληλα, ασταμάτητα Robot Games στο
Κοσμοθέατρο. 

Οι ROBOTHOOD και οι ROBOT MASTERS αγωνίζονται στις 11.15΄ (1οςγύρος) και 15.45΄ (2ος γύρος). Στις 17.15΄ ακολουθεί μουσική σκηνή και χορός μέχρι τις 19.00΄.
Την Κυριακή, 8 Μαρτίου μαζευόμαστε όλοι, ομάδες και επισκέπτες, στο Κοσμοθέατρο για το τρίτο και τελευταίο Robot Game κάθε ομάδας. Οι ROBOTHOOD και οι ROBOT MASTERS αγωνίζονται στις 12.30΄. Από 14.00΄ έως 15.30΄ ακολουθεί η ανακήρυξη των νικητών και η απονομή των βραβείων.
Χαρούμενη διάθεση και ένα κλίμα γιορτής είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των παιδιών όλο το προηγούμενο διάστημα κι ο μεγάλος τελικός του FLL η κατάλληλη ευκαιρία για να γιορτάσουμε.
Σας περιμένουμε όλους στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (NOESIS).

Με εκτίμηση
Από τη Διεύθυνση του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας