Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

H αγγλόφωνη Θεατρική ομάδα του Γυμνασίου-Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» με την παράσταση Sending down the Sparrows by Laura Lundgren Smith στο U_th Festival

 


Θέατρο δεν είναι ούτε η δραματική τέχνη μόνο, ούτε ένα συγκεκριμένο κτίριο μόνο.

Είναι η μαγική συνάντηση πολλών ανθρώπων που εργάζονται με πάθος και αγάπη πίσω και πάνω στη σκηνή, για να μπορούν οι άνθρωποι που βρίσκονται από κάτω να ταξιδεύουν σε άγνωστους κόσμους, να προβληματίζονται, να διασκεδάζουν, να συγκινούνται. 

Την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023, όλοι εμείς που συναντηθήκαμε στο θέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Εφηβικών Θεατρικών Ομάδων, συγκινηθήκαμε. Η αγγλόφωνη θεατρική ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» υπό την καθοδήγηση των συναδέλφων κ. Έλενας Ζαφειριάδου και κ. Κυριάκου Δανιήλ, άνοιξε την αυλαία του φεστιβάλ με  μια παράσταση γροθιά στα απάνθρωπα κίνητρα και αποτρόπαια εγκλήματα της Γερμανίας του Αδόλφου Χίτλερ. Σε ένα λιτό αλλά εμβληματικό σκηνικό, φωτισμένο αριστοτεχνικά και με τη συνοδεία της υποβλητικής πρωτότυπης μουσικής του συναδέλφου κ. Δημήτρη Καρατζά, οι μαθητές της θεατρικής ομάδας του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» μας καθήλωσαν με την υποκριτική τους ικανότητα και τα δύσκολα, άλλοτε σκληρά κι άλλοτε συγκινητικά τους λόγια στην αγγλική γλώσσα. 

Ευχαριστούμε το U_th Festival για την φιλοξενία όπως επίσης και τα ΙΕΚ ΑΜΚΗ για την προσφορά υπηρεσιών μακιγιάζ και hair styling. Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς της παράστασης: τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», τις Ασφάλειες Ιάσων ΑΕ / Iason SA και την εταιρεία Ενεργειακών Εφαρμογών και Κλιματισμού Climacon.

H επανάληψη της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 και ώρα 13:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».


Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας