Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Γνώση χωρίς όρια!

 


Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου  επισκέφτηκαν τον εκπαιδευτικό πολυχώρο τεχνολογίας Thessaloniki TechLab της Eduact, ενεργοποιώντας τη σκέψη τους, καλλιεργώντας την ομαδοσυνεργατική προσέγγιση, δημιουργώντας και διασκεδάζοντας.

Μετά από την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του προγράμματος στην Eduact Platia, συμμετείχαν στο εργαστήριο Ρομποτικής, όπου, με την καθοδήγηση  εκπαιδευτών, κατασκεύασαν και προγραμμάτισαν, σε ομάδες, ένα αυτόνομο ρομπότ, το οποίο έφερε σε πέρας την αποστολή - πρόκληση που τους ζητήθηκε. Ο εκπαιδευτικός εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε ήταν το LEGO Education SPIKE Prime, ένα εργαλείο εκμάθησης το οποίο ενθαρρύνει τους μαθητές με παιγνιώδη τρόπο να σκέφτονται κριτικά και να επιλύουν σύνθετα προβλήματα, ανεξάρτητα από το επίπεδο μάθησης. 

Στη συνέχεια, χωρίστηκαν σε ομάδες, ώστε να ξεκλειδώσουν «μυστήρια», συμμετέχοντας σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού. Οι «4 φυλές» είχαν μία και μόνο αποστολή: Να περάσουν από όλους τους σταθμούς, να λύσουν τις δοκιμασίες και, αν καταφέρουν να «επιβιώσουν», να φέρουν πίσω το Αρχαίο Διαμάντι! Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας