Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

CONSEIL DES JEUNES CITOYENS

 


Με μεγάλη επιτυχία, μία ακόμα συνάντηση ρητορικής, μονόλογου και διττού λόγου, έλαβε χώρα το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η συμμετοχή ήταν αθρόα! 19 σχολεία και τουλάχιστον 200 μαθητές-ομιλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και μία ομάδα 17 μαθητών-μεντόρων και δημοσιογράφων,  από το σχολείο του δικτύου μας SAINT JOSEPH της πόλης Lorient της Βρετάνης, πήραν μέρος στην «11η Μαθητική Συνάντηση Δημόσιου Λόγου στα Γαλλικά» του Κολεγίου μας.

Με στόχο να αποτελέσει το σημείο συνάντησης απόψεων και επιχειρημάτων, το «Conseil des Jeunes Citoyens» επέτρεψε στους μαθητές  να εκφράσουν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για την γαλλική γλώσσα και τον γαλλικό πολιτισμό. Το  Κολέγιο  «ΔΕΛΑΣΑΛ», έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν το αίσθημα της συλλογικότητας, της συνεργασίας, αλλά και της αποδοχής της άποψης του άλλου.

Με 2 βραβεία για το Κολέγιό μας, ολοκληρώθηκε η φετινή γιορτή. Στον Διττό Λόγο, Prix du Jeune Citoyen – Comité Écologie, 1ο βραβείο στην Ευθαλία-Μαρία Μπούτα και Prix de mérite – Comité Citoyenneté, 3ο βραβείο στην Τζήκα Αικατερίνη. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές, αλλά και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και την ενθουσιώδη συμμετοχή τους. Αποδεικνύεται, για ακόμα μία φορά, ότι η συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων στη διαδικασία ολοκλήρωσης μιας εργασίας, είναι αυτό που κάνει τη δουλειά να γίνει αποτελεσματική. 



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας