Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

7th Creative Writing Competition for Middle School Students

 


Αγαπητοί Νικητές,

Ο 7ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στην Αγγλική Γλώσσας που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Νοεμβρίου 2023 έως τις 30 Ιανουαρίου 2024 έλαβε τέλος με απόλυτη επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σχολεία, από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, που τίμησαν τον αγγλόφωνο διαγωνισμό  του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» με 227 συμμετοχές. Συγχαρητήρια στους νικητές καθώς και στους εμπνευσμένους εκπαιδευτικούς της Αγγλικής γλώσσας που αγκάλιασαν αυτόν τον διαγωνισμό και τον προώθησαν σε μαθητές, στους οποίους διακρίνουν την αγάπη για τη γλώσσα και το ταλέντο για τη συγγραφή.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις κριτές μας, κ. Nicole Nunez, Master of Fine Arts, Creative Writing, Columbia College, Chicago και κ. Mackenzie Karl, Special Education, Capital University, Ohio, Αμερικανίδες εκπαιδευτικούς που, για μια ακόμη χρονιά, μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό μας και ανέγνωσαν με θερμό ενδιαφέρον τις ιστορίες και τα ποιήματα των νεαρών λογοτεχνών.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν στον 7ο Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά είναι:

Κατηγορία “POEM” 

Πρώτη θέση: Βαρβάρα Π., Γ’ τάξη, Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά,                 

Δεύτερη θέση: Αντιγόνη Π., Β’ τάξη, 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, 

Τρίτη θέση: Ευδοξία Γ., Α’ τάξη, Γυμνάσιο Πηγαδίων Καρπάθου.

Κατηγορία “SHORT STORY”

Πρώτη θέση: Θεόδωρος Β., Β’ τάξη, 1ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου

Δεύτερη θέση: Κωνσταντίνα Σ., Α’ τάξη, Γυμνάσιο Δελασάλ, 

Τρίτη θέση: Μαρία-Γεωργία Τ., Γ’ τάξη, Παγκρήτιο Γυμνάσιο.

Οι πρώτοι νικητές των δύο κατηγοριών θα λάβουν ένα Tablet Lenovo Tab M10 HD και δυο λογοτεχνικά βιβλία του εκδοτικού οίκου Burlington Books, ενώ οι νικητές που κατέλαβαν την δεύτερη και την τρίτη θέση θα λάβουν ένα αδιάβροχο ηχείο Bluetooth JBL GO 3 και δύο λογοτεχνικά βιβλία του ίδιου εκδοτικού οίκου. Τα βραβεία θα αποσταλούν στα σχολεία των νικητών με υπηρεσία ταχυμεταφοράς.

Η τελετή απονομής των βραβείων για τους νικητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024, στις 10:00 διαδικτυακά. 

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Ευαγγελία Καμπούρη, τηλεφωνικά στο 2310 633 333 ή στη διεύθυνση eng@delasalle.gr.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας και ανανεώνουμε το λογοτεχνικό μας ραντεβού το 2025 με υγεία, φαντασία και δημιουργικότητα.  

Με εκτίμηση,

Τμήμα Αγγλικών Σπουδών Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ"

Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας