Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

3 πρώτα βραβεία στο 37ο Παγκόσμιο Μαθητικό Συνέδριο του Πανεπιστημίου του Harvard στην Μαγιόρκα 7-12 Μαρτίου 2024

 


3 ακόμη βραβεία πρόσθεσαν στη συλλογή του Κολεγίου«ΔΕΛΑΣΑΛ» με την εξαιρετική τους παρουσία στην επιτροπή του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (International Criminal Court) οι μαθητές Σταύρος Κ., Στεφανία Σ. και Αλεξάνδρα Γ.  Εξίσου, όμως, μαχητικές ήταν και οι μαθήτριες Φωτεινή Χ. και Μαρία-Ζωή Π. στην επιτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO).

Μετά από τρεις συναρπαστικές ημέρες στις αίθουσες συνεδρίων με εξαντλητικές αγορεύσεις, συνεργασίες,  δευτερολογίες και αντικρούσεις,  συγγραφή ψηφισμάτων και τροπολογιών, η υπέροχη ομάδα του Σχολείου μας μαζί με την ομάδα της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Paul επισκέφθηκαν την πόλη της Πάλμα και τα σημαντικότερα γοτθικά κτίρια του νησιού. Ξεναγήθηκαν στο Lonja de Palma, τον  καθεδρικό  ναό της Santa María, το Βασιλικό Παλάτι της Almudaina  καθώς και στις πλατείες Plaza Mayor,  Plaza de España και  Plaza de Cort. 

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές μας που εργάστηκαν σκληρά και συλλογικά για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του συνεδρίου.

Ακόμη όμως πιο πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι ακούραστες καθηγήτριές τους κ. Ευαγγελία Καμπούρη και κ. Σοφία Χριστάκη που αφιέρωσαν, χρόνο, ψυχή και ενέργεια στο όνειρο των μαθητών μας. 

Το Τμήμα Αγγλικών Σπουδών ευχαριστεί θερμά τόσο τις ίδιες όσο και την κ. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Η κ. Λαπουρίδου είναι εκείνη που ξεκίνησε το Harvard Club το 2006, και έκτοτε ενέπνευσε και δίδαξε γενιές και γενιές μαθητών και συναδέλφων χαρίζοντας στο Σχολείο μας μια ανεπανάληπτη παρακαταθήκη 48 βραβείων και 50 υποτροφιών.



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας