Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

«ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ»

 


Οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» ένωσαν τις φωνές τους στην εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού και της ενδοσχολικής βίας, που διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με σύνθημα «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ» και δημιούργησαν βίντεο, με σκοπό την αφύπνιση και  την  ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας. 

Ενωθείτε και μιλήστε κατά του σχολικού εκφοβισμού! Το μήνυμα να ακουστεί σε πολλές γλώσσες !

 Η προβολή του βίντεο πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή, 5 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης, που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Εθελοντικό Μαθητικό Δίκτυο YouSmile του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (Εuropean AntiBullying Network – EAN), σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού, στις 6 Μαρτίου, οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» αποτύπωσαν τα μηνύματά τους με τις εικαστικές δημιουργίες τους σε χαρτόνι, σχημάτισαν  το σύνθημα με τα σώματά τους   στην αυλή  του σχολείου και πιάστηκαν χέρι χέρι  στον κύκλο της φιλίας.

Ας δουλέψουμε όλοι μαζί, για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στα σχολεία μας, όπου κάθε παιδί θα νιώθει ασφάλεια και σεβασμό, ελεύθερο από εκφοβισμό και πίεση. Ας είμαστε πρότυπα ανοχής και συμπόνιας, προάγοντας μια κουλτούρα συνεργασίας και στήριξης. 



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας