Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Στο πλευρό της Γ’ Λυκείου- μέρος ε’

 


Οι λέξεις έχουν μια μοναδική δύναμη να ενθαρρύνουν, να εμπνέουν, να υποστηρίζουν ή να πληγώνουν και να αποδυναμώνουν. Εμείς επιλέγουμε με ποιον τρόπο προτιμούμε να επικοινωνούμε και τι επιδιώκουμε από τις σχέσεις και τη ζωή μας, τη θετικότητα ή τον αρνητισμό.  

Σ΄αυτόν τον άξονα κινήθηκε στο πρώτο μέρος της ομιλίας της η κ. Έλενα Μουρατίδου, NLP Master Coach και Senior Yoga Trainer, με σπουδές στην Ελλάδα, τη Γαλλία και την Αμερική  πάνω σε τομείς όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επιστήμη της Γιόγκα και του Διαλογισμού, Θεραπεία του Τραύματος και του Σώματος, Χοροθεραπεία μέσω της Πρωτόγονης Έκφρασης, Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό και Επιστήμη της Ευζωίας.

Στο δεύτερο μέρος, η κ. Μουρατίδου οδήγησε τους μαθητές στην αυλή του σχολείου, όπου τους  προέτρεψε να την ακολουθήσουν σε τεχνικές αναπνοής και χαλάρωσης.

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ευχαριστεί θερμά την κ. Μουρατίδου που ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση του Τμήματος Αγγλικών Σπουδών του Κολεγίου με στόχο να συμβάλλει στην υλοποίηση του προγράμματος στήριξης και ενθάρρυνσης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου στη διάρκεια της σκληρής τους προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. 


Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας