Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Η τέχνη ... του skateboard


Στα εγκαίνια του Φεστιβάλ Σύγχρονης Αστικής Κουλτούρας, που πραγματοποιήθηκαν στο Γαλλικό Ινστιτούτο, την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, παρουσιάστηκαν τα μοναδικά έργα των μαθητών του Γυμνασίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», με επίκεντρο την τέχνη του skate. 

Εμπνευστής και καθοδηγητής των δημιουργιών skateboard ήταν ο καθηγητής εικαστικών κ. Παυλίδης Κωνσταντίνος, ο οποίος οδήγησε το Art Club και τους μαθητές των τριών τάξεων του Γυμνασίου να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους, να χρησιμοποιήσουν διαφορετικές τεχνοτροπίες, να εργαστούν ομαδικά και να εκφραστούν χωρίς περιορισμούς. 

Οι δημιουργίες τους μοναδικές και ανεπανάληπτες! Οι δύο σανίδες αποτυπώνουν τους πρώτους skaters του 1970 με μεικτές τεχνικές, όπως stencil, collage και ακρυλικά χρώματα, ενώ η τρίτη σανίδα αποτυπώνει μία εικόνα που επιμελήθηκε η μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου, Φ. Κ. Μέσα από τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ, τα παιδιά όχι μόνο έμαθαν την έννοια της αστικής κουλτούρας, αλλά είχαν και τη χαρά να παρουσιάσουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στο ευρύ κοινό. Η έκθεση των παιδιών μας αποτελεί τη μοναδική μαθητική συμμετοχή και αξίζει να την επισκεφτείτε, έως και την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου.




Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας