Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Νους υγιής εν σώματι υγιεί!


Με σύμμαχο τον καιρό, οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» επισκέφθηκαν την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019, το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο «ΑΤΕΡΜΩΝ», στο Κιλκίς. Σε έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, σε διάφορα αθλήματα, να περάσουν μια ευχάριστη και δημιουργική ημέρα και να ασκήσουν σώμα και πνεύμα, εφαρμόζοντας αυτό που οι σοφοί πρόγονοί μας παρουσίασαν ως πρωταρχική αξία της εκπαίδευσης. 

Την επιτυχία της εξόρμησης επισφράγισε και η ευχαριστήρια επιστολή της Διοίκησης του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου “Ατέρμων” η οποία χαρακτηριστικά ανέφερε: “Ευχαριστούμε το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ”́ για την εξαιρετική παρουσία του στον χώρο μας, για την άψογη συμπεριφορά των μαθητών, καθώς και για το ότι παρέδωσαν τον χώρο όπως ακριβώς τον παρέλαβαν. Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία.” 

Για το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» τέτοιες δηλώσεις αποτελούν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση και ανταμοιβή των προσπαθειών του να διαπαιδαγωγήσει και να διαπλάσει ήθος στους μαθητές του. 

Όλοι εμείς, οι εκπαιδευτικοί, νιώθουμε περήφανοι για τους μαθητές μας!

Θερμά συγχαρητήρια!Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας