Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Εκδήλωση εορτασμού και απονομής βραβείων!


Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» εορταστική εκδήλωση με αφορμή την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ». Μέσα από μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα και τη δραματοποίηση ποιητικών κειμένων, οι μαθητές του τμήματος Γ1 Γυμνασίου κατάφεραν να μεταδώσουν στο ακροατήριό τους ένα ηχηρό μήνυμα σχετικά με το χρέος του ανθρώπου να μάχεται για την ειρήνη, την τραγική κατάληξη του γερμανικού ναζισμού, αλλά και του εκάστοτε δικτάτορα που υπερεκτιμά τις δυνάμεις του και περιφρονεί τον αντίπαλο. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, πραγματοποιήθηκε, στη συνέχεια, η απονομή των βραβείων «ΔΕΛΑΣΑΛ». 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», θέλοντας να εκφράσει τον σεβασμό και την αγάπη του προς τους αποφοίτους του, έχει καθιερώσει από πέρσι έναν νέο θεσμό, το «Βραβείο Αποφοίτου ΔΕΛΑΣΑΛ». Οι απόφοιτοί μας, εκτός από τις εξαιρετικές τους επιδόσεις τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και στον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο, φέρουν πάντα μαζί τους την ταυτότητα του Λασαλιανού και αποτελούν τους πρεσβευτές της φιλοσοφίας του σχολείου μας. Φέτος, το βραβείο αυτό απονεμήθηκε στον κ. Χρήστο Ρουμπίδη, αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομάδας των Αποφοίτων La Salle, για την ανιδιοτελή προσφορά και τη συνεχή του παρουσία στο σχολείο μας. 

Επίσης, για δεύτερη χρονιά ο Σύλλογος Διδασκόντων τίμησε τους μαθητές του, απονέμοντας Βραβεία «ΔΕΛΑΣΑΛ» σε αυτούς που ξεχώρισαν για το ήθος, τη συμπεριφορά και τις επιδόσεις του, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους, εδραιώνοντας έτσι τον θεσμό αυτό, που επιβραβεύει και δίνει κίνητρα για πρόοδο. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι μαθήτριες: Μ. Στέλλα (Β΄ Λυκείου), Κ. Βασιλική (Α΄ Λυκείου), Χ. Λουίζα (Γ΄ Γυμνασίου), Σ. Χριστιάννα (Β΄ Γυμνασίου) και Π. Λυδία (Α΄ Γυμνασίου). 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επίδοση Βραβείων και Αριστείων προόδου σε όσους μαθητές αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2018-19. 

Πολλά συγχαρητήρια!











Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας