Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Συνάντηση με μια απόφοιτο

 


Την Πέμπτη 16 Απριλίου, οι μαθητές του τμήματος της Β3 Γυμνασίου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» είχαν τη μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη με την απόφοιτο του Κολεγίου, Αθηνά Τσίτσου, που πλέον εργάζεται σε δύο από τις 34 Γενικές Διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. 

Συγκεκριμένα, η κα Τσίτσου, παρουσίασε την πορεία που ακολούθησε για να βρεθεί σε αυτή τη  θέση ευθύνης, επεξήγησε τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιρροή του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»  στην καριέρα της. 

Η ίδια εκτιμά ότι την προσωπική της εξέλιξη  το σχολείο διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο μέσω της ευρείας εκπαίδευσης που της παρείχε αλλά κυρίως μέσω της διδασκαλίας των  ξένων γλωσσών που αποτέλεσαν το κατάλληλο υπόβαθρο για την μελλοντική της πορεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι μαθητές ένιωσαν μεγάλη χαρά και τιμή που είχαν αυτή τη διδακτική εμπειρία να γνωρίσουν την απόφοιτη του Κολεγίου, καθώς η επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία αποτελεί μία ζωντανή απόδειξη του πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κανείς αξιοποιώντας, πέρα από τις προσωπικές του δεξιότητες, τις γνώσεις και τις ποικίλες δυνατότητες που του προσφέρει το σχολείο.  


Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας