Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ


Στην καθιερωμένη δοξολογία για την γιορτή του προστάτη της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου παρευρέθησαν τα τμήματα Γ1 και Δ2 του Γυμνασίου-Λυκείου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, ενώ το υπόλοιπο σχολείο παρέμεινε στις τάξεις και παρακολούθησε την ζωντανή αναμετάδοση της λειτουργίας.

Με παρόμοιο τρόπο, τηρώντας τα μέτρα για την προστασία των μαθητών μας κατά του κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κολεγίου, η εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου.

Όπου κι αν βρίσκεται κάθε ελληνική ψυχή, είτε στην αγκαλιά της Ελλάδας είτε στην αγκαλιά της ξενιτιάς γιορτάζει με συγκίνηση την ημέρα αυτή που αποτελεί θρίαμβο της Ελλάδος. Είναι μια μέρα λαμπρή και δοξασμένη. Οι μαθητές του Γ2 Γυμνασίου του Kολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» τίμησαν την 81η επέτειο του ΟΧΙ με μία λαμπρή γιορτή.

Τα αγήματα της σημαίας αποκορύφωσαν το κλίμα συγκίνησης, με σημαιοφόρους και παραστάτες να πρωτοστατούν. Η γιορτή πλαισιώθηκε με τη βράβευση των μαθητών και μαθητριών με το Βραβείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» , ένα βραβείο ήθους, προσωπικής βελτίωσης και θετικής επιρροής στην μαθητική κοινότητα . Πιο συγκεκριμένα, με το Βραβείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» αποφοίτου τιμήθηκε η κ. Παρασκευή Γενίτσαρη, απόφοιτος ΔΕΛΑΣΑΛ 1998. Η κ. Παρασκευή Γενίτσαρη εκτός από το πλούσιο βιογραφικό της και εκτός από τις εξαιρετικές επιδόσεις της, τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και στον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο, φέρει πάντα μαζί της την ταυτότητα του Λασαλιανού και αποτελεί πρεσβευτή της φιλοσοφίας του σχολείου μας. Είναι δικηγόρος, ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και το 2014 άρχισε η ενασχόλησή της με τα κοινά. Από το 2019 είναι Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και κατά τόπον αρμόδια Αντιδήμαρχος για τη δημοτική Ενότητα Πεύκων.

Επίσης, για ακόμη μια χρονιά ο Σύλλογος διδασκόντων τίμησε τους μαθητές του, απονέμοντας τα Βραβεία «ΔΕΛΑΣΑΛ» σε αυτούς που ξεχώρισαν για το ήθος, τη συμπεριφορά και τις επιδόσεις τους, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους, δίνοντας κίνητρα για πρόοδο. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι μαθήτριες Ο. Οζούν (Γ΄ Λυκείου) Μ. Μαρία (Β΄ Λυκείου), , Χ. Υβόννη (Α΄ Λυκείου), Μ. Φεβρωνία (Γ΄ Γυμνασίου), Ζ. Κλαίρη (Β’ Γυμνασίου).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επίδοση Βραβείων και Αριστείων προόδου σε όσους μαθητές αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2020-2021.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας