Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Φωτίζοντας τις παιδικές ψυχούλες με την Αντηρίδα


Συγκίνησε η κοινοποίηση από την κ. Όλγα Δελχανίδου, γραμματέα του Συλλόγου «Αντηρίδα», ότι δώδεκα μαθητές του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018, πρόσφεραν 170 ώρες εθελοντικής εργασίας στο σύλλογό τους. Ο "Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Η Αντηρίδα" είναι ένας εθελοντικός Σύλλογος, που ξεκίνησε τη δράση του στις αρχές του 2011 και σημαίνει στήριγμα. Δρα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και με τη βοήθεια εθελοντών στηρίζει τα χειρουργημένα παιδιά που έχουν ανάγκη από παιχνίδι και διασκέδαση.

Οι μαθητές μας θυσιάζοντας το Σάββατο ή την Κυριακή τους επισκέπτονταν τους μικρούς ασθενείς, χαρίζοντας απλόχερα τον χρόνο τους και την αγάπη τους, φωτίζοντας τις παιδικές ψυχούλες με το δικό τους φωτεινό χαμόγελο και το άσβεστο πάθος τους για προσφορά στον συνάνθρωπο. Απέδειξαν έμπρακτα ότι μπορούν να δεσμευτούν και να διαθέτουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια.

Το Κολέγιό μας νιώθει μεγάλη υπερηφάνεια, που οι μαθητές μας, γνωρίζοντας τον εθελοντισμό και την ενεργή πολιτειότητα μέσα από το σχολείο τους, μετουσιώνουν σε πράξη τις λασαλιανές διδαχές του αλτρουισμού και του ανθρωπισμού και εξελίσσονται σε « ωραίες» προσωπικότητες.


Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας