Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018

Η 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»


Με σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ», το Γυμνάσιο-Λύκειο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιόρτασε και φέτος την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Οι μαθητές συμμετείχαν σε ποικίλες αθλητικές και κινητικές δραστηριότητες, με στόχο την εξοικείωσή τους σε διάφορα αθλήματα. 

Ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές και εκπαιδευτικοί, είχε την ευκαιρία μετά από την προβολή βίντεο σχετικής θεματογραφίας να γνωρίσει και να συνομιλήσει με διακεκριμένους αθλητές. 

Συγκεκριμένα, ο κ.Απόστολος Τασκούδης, ολυμπιονίκης ελευθέρας πάλης, ο κ. Άρης Γρηγοριάδης, παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης, ο κ. Βασίλης Τσανταρλιώτης, κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ κωπηλασίας και ο κ. Ισαάκ Πένος, κορυφαίος προπονητής ξιφασκίας, ανέλαβαν να δώσουν στους μαθητές μία γεύση από τα αθλήματά τους αλλά και τη δυνατότητα να αντιληφθούν τα παιδιά τα ιδιαίτερα στοιχεία της Παιδείας που προσφέρει ο αθλητισμός με τη συμμετοχή, την προσπάθεια, τον συναγωνισμό και την ευγενή άμιλλα. 

Οι μαθητές αθλήθηκαν, ψυχαγωγήθηκαν και κατανόησαν ότι ο αθλητισμός αποτελεί βασική παράμετρο σωματικής και πνευματικής υγείας.Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας