Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Νέο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών


Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», πάντοτε καινοτόμο στη διδασκαλία των φυσικών επιστημών και της τεχνολογίας, εγκαινιάζει τη λειτουργία ενός πλήρως εξοπλισμένου εργαστηρίου, το οποίο θα καλύπτει την πειραματική διαδικασία των μαθημάτων φυσικής, χημείας και βιολογίας

Διαθέτει ατομικές θέσεις εργασίας, ειδικά εργαστηριακά όργανα, απλά αλλά ακριβή, για κάθε μαθητή και πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας. Έχει, επίσης, την απαραίτητη υποδομή (internet υψηλών ταχυτήτων, υπολογιστή, προβολικό, tablet), η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συνδυάσουν το πραγματικό πείραμα με τον εικονικό κόσμο (virtual reality, augmented reality, simulations). 

Οι μαθητές θα μπορούν να κατασκευάζουν, να πειραματίζονται και να καταλήγουν στη γνώση μέσα από μια ανακαλυπτική προσέγγιση, συνδέοντας όλα τα αντικείμενα STEM (Science-Technology-Engineering-Mathematics). 

Έτσι, θα μπορούν να βελτιώσουν τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και να συμμετέχουν με επιτυχία στους αντίστοιχους διαγωνισμούς και, τελικά, να γίνουν άτομα με άρτια επιστημονική και ψηφιακή κατάρτιση.

   

   

   Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας