Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Η πρώτη μας εκδρομή στη Γαλάζια Λίμνη

Σχετική εικόνα

Με μία ξεχωριστή εκδρομή ξεκίνησε η φετινή σχολική χρονιά για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Για πρώτη φορά οργανώθηκε ένα διήμερο στη φύση, στα Μεγάλα Λιβάδια του νομού Κιλκίς, μία από τις τελευταίες κοινότητες της Ελλάδας. 

Την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων του Γυμνασίου και της Α΄ Λυκείου επισκέφτηκαν τη λίμνη στο Σκρα. Εκεί αντίκρισαν ένα μαγευτικό τοπίο γεμάτο από διαφορετικά είδη φυτών και δέντρων, ενώ η λίμνη, καθώς είχε γαλάζιο και κρυστάλλινο νερό, δικαιολογούσε απόλυτα το χαρακτηρισμό «σμαραγδένια» που της έχουν απονείμει. Το πρόγραμμα εκεί περιλάμβανε πεζοπορία και - για τους πιο τολμηρούς -κολύμπι και αναρρίχηση στους καταρράκτες! 

Το βράδυ και μετά από την απαραίτητη ξεκούραση, μαθητές και καθηγητές πέρασαν στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας με παιχνίδια και αυτοσχέδιο μουσικό πρόγραμμα. Την επόμενη ημέρα τους περίμενε πρωινός περίπατος στο βουνό, για να γνωρίσουν καλύτερα τη φύση. 

Τα πανέμορφα τοπία και οι εικόνες, τα διαφορετικά είδη φυτών και, τέλος, η καλή παρέα έκαναν αυτήν την εκδρομή ξεχωριστή, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες γύρισαν πιο πλούσιοι σε αναμνήσεις και εμπειρίες και πολύ, πολύ χαρούμενοι!



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας