Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Μαθαίνοντας τα μυστικά της δημοσιογραφίας


Την Παρασκευή, 3-2-2017, οι δημοσιογράφοι κ. Άκης Σακισλόγλου και κ. Χάρης Δημαράς επισκέφτηκαν το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», και συγκεκριμένα τη Β΄ Γυμνασίου. Στη συνάντηση αυτή, οι δημοσιογράφοι είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους μαθητές σχετικά με το επάγγελμα του δημοσιογράφου, τις δυσκολίες και τις προοπτικές που μπορεί να έχει.

Απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών και έλυσαν τις απορίες τους. Στη συνέχεια, βοήθησαν τις ομάδες που είχαν ήδη εργαστεί, στο πλαίσιο του μαθήματος της Καλλιέργειας του Προφορικού Λόγου, σχετικά με τη διεξαγωγή μιας συνέντευξης.

Οι κ. Σακισλόγλου και κ. Δημαράς είδαν τις ερωτήσεις, που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές, τους συμβούλεψαν και τους καθοδήγησαν σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να εργαστούν, ώστε η συνέντευξη που θα πάρουν να είναι ουσιαστική και πετυχημένη.

Έτσι, οι μαθητές μας είναι έτοιμοι να πάρουν τις συνεντεύξεις, που έχουν προετοιμάσει σχετικά με το εκπαιδευτικό σύστημα και το σχολείο, από εκπροσώπους αρμόδιων φορέων. Έπεται συνέχεια!


Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας