Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο Μακμπέθ του Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ" συγκλόνισε!



 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης "MACBETH-UNCONVENTIONAL", που ανέβηκε με μοναδική επιτυχία από την Αγγλόφωνη θεατρική ομάδα του Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ", την Κυριακή, 11 Μαΐου,στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου.

Τα παιδιά, που δεν είχαν πολλά να ζηλέψουν από επαγγελματίες ηθοποιούς, μας πρόσφεραν μια απολαυστική θεατρική εμπειρία που συνδύαζε αγωνία, δράση αλλά και πολύ χιούμορ. Με το εντυπωσιακό μακιγιάζ και τις κομμώσεις που έγιναν εθελοντικά από τους φοιτητές των ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τα κομψά σκωτσέζικα κοστούμια, τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς υποκριτικά, χόρεψαν και τραγούδησαν σε ρυθμούς hip hop, ethnic και folklore, συγκίνησαν και διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους. Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν και στήριξαν αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια. 

Και για εκείνους που δεν τα κατάφεραν, μπορoύν να παρακολουθήσουν την παράσταση ζωντανά στον σύνδεσμο:


Όσοι δε ενδιαφέρονται για  ένα "encore", τους καλούμε να απολαύσουν τους χαρισματικούς ηθοποιούς του HIGH SCHOOL DRAMA CLUB, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Πολυγλωσσίας, την Κυριακή, 1 Ιουνίου, στις 21:00', στο φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου.



 





Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας