Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Ο Μακμπέθ του Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ" συγκλόνισε! 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης "MACBETH-UNCONVENTIONAL", που ανέβηκε με μοναδική επιτυχία από την Αγγλόφωνη θεατρική ομάδα του Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ", την Κυριακή, 11 Μαΐου,στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου.

Τα παιδιά, που δεν είχαν πολλά να ζηλέψουν από επαγγελματίες ηθοποιούς, μας πρόσφεραν μια απολαυστική θεατρική εμπειρία που συνδύαζε αγωνία, δράση αλλά και πολύ χιούμορ. Με το εντυπωσιακό μακιγιάζ και τις κομμώσεις που έγιναν εθελοντικά από τους φοιτητές των ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τα κομψά σκωτσέζικα κοστούμια, τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς υποκριτικά, χόρεψαν και τραγούδησαν σε ρυθμούς hip hop, ethnic και folklore, συγκίνησαν και διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους. Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν και στήριξαν αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια. 

Και για εκείνους που δεν τα κατάφεραν, μπορoύν να παρακολουθήσουν την παράσταση ζωντανά στον σύνδεσμο:


Όσοι δε ενδιαφέρονται για  ένα "encore", τους καλούμε να απολαύσουν τους χαρισματικούς ηθοποιούς του HIGH SCHOOL DRAMA CLUB, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Πολυγλωσσίας, την Κυριακή, 1 Ιουνίου, στις 21:00', στο φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου. 

Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Φιλολογικοί Αγώνες

Παρουσίαση Κολεγίου

Ενημέρωση Ιουνίου


Creative Writing Competition 2018-2019

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας