Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Lasallian Days of Peace




Οι μαθητές της Β’ Λυκείου επέλεξαν τους στίχους από το αγαπημένο τους τραγούδι ή ποίημα που τους θυμίζει την έννοια της Ειρήνης. Στη συνέχεια, παρουσίασαν τον καλλιτέχνη, ποιητή ή μουσικό συγκρότημα, τον τίτλο του τραγουδιού/ποιήματος, τον τίτλο του άλμπουμ/ποιητικής συλλογής και το έτος κυκλοφορίας.

Β’ Λυκείου

Οι μαθητές της Α’ Λυκείου κατέγραψαν σκέψεις και φράσεις για την Ειρήνη που ανήκουν είτε στους ίδιους είτε σε διάσημους ακτιβιστές, ανθρωπιστές, επιστήμονες, φιλοσόφους, καλλιτέχνες.

Α’ Λυκείου

Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου στα μαθήματα των Αγγλικών και της Ιστορίας, εκπόνησαν διαθεματικό project για τα αντιπολεμικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια μεγάλων πολέμων στην παγκόσμια ιστορία. 

Γ΄ Γυμνασίου

Οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου έπαιξαν ένα online παιχνίδι στην εκπαιδευτική ιστοσελίδα Wordwall. Τα παιδιά κλήθηκαν να βρουν και να συμπληρώσουν τη λέξη που λείπει από φράσεις διάσημων διεθνών προσωπικοτήτων για την Ειρήνη. 

Β’ Γυμνασίου

Οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου φιλοτέχνησαν διαφορετικά περιστέρια κι έγραψαν τι είναι γι΄ αυτούς η ειρήνη. Στη συνέχεια, διακόσμησαν με τα περιστέρια τους τις τάξεις τους .



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας