Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

5ος Αγώνας Δρόμου “De La Salle Running Race”

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023, ο 5ος αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων «De La Salle Running Race» στο δάσος του Σέιχ Σου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα στην καταπράσινη φύση και τον καθαρό αέρα.

Σύσσωμη η λασαλιανή οικογένεια με μαθητές, γονείς, αποφοίτους, προσωπικό και φίλους του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» ξαναβρέθηκαν και, «μαζί και από κοινού», συμμετείχαν με ενθουσιασμό, προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση, αλλά και την κοινωνική συνείδηση, καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν υπέρ των υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». 

Την κορδέλα, από τις γυναίκες, έκοψε η πρώτη δρομέας, Νατάσα Ιωαννίδου, τη δεύτερη θέση πήρε η Αθηνά Κατσάν και την τρίτη θέση η Αναστασία Νανακούδη. Στους άνδρες, πρώτος αναδείχθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, δεύτερος ο Κοσμάς Κωνσταντινίδης και τρίτος ο Παναγιώτης Χουζούρης. Ένα τεράστιο μπράβο και στους μαθητές μας, Δημήτρη Χ., Θανάση Κα. και Θανάση Κι., που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις αντίστοιχα, στην κατηγορία ανηλίκων. 

Οι χορηγοί της εκδήλωσης, η Action Sports Wear, η Performance Store, η εταιρία «Φασούλι το Φασούλι», αλλά και η ομάδα Rescue GR - Έλληνες Διασώστες, συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το μετάλλιό τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον 6ο «De La Salle Running Race».

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας