Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Διαδικτυακή συνάντηση RobotHood - DHL Express (Hellas)


Ενόψει του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρομποτικής Έρευνας και Καινοτομίας (FIRST LEGO League Greece) με θέμα τις διεθνείς και εθνικές μεταφορές, και το κομμάτι του "Innovation Project", η ομάδα Ρομποτικής, «RobotHood», του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» είχε, για ακόμη μια φορά, την ευκαιρία να επικοινωνήσει με ειδικούς του χώρου των Logistics ούτως ώστε να συζητήσει για τα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίζει με την αποθήκευση και τη διανομή των προϊόντων, αλλά και να εκθέσει τις δικές της προτάσεις, παρουσιάζοντας μια ρεαλιστική, βιώσιμη αλλά και πλήρως λειτουργική και καινοτόμο λύση.

Το ταξίδι συνεχίστηκε με τη διαδικτυακή συνάντηση της ομάδας μας με τον κ. Δημήτρη Σταματίου και την εταιρεία DHL Express (Hellas) SA, η οποία δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο αυτό.

Η πολυετής εμπειρία του κ. Σταματίου καθώς και οι συμβουλές και οι κατευθύνσεις του φάνηκαν εξαιρετικά χρήσιμες, και σίγουρα θα βοηθήσουν τους "RobotHood" να επιτύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα του σύγχρονου κόσμου, με όπλο τη ρομποτική, καθώς η τεχνολογία, οι νόμοι της φυσικής, των μαθηματικών και της μηχανικής μπορούν να οδηγήσουν σε ένα καλύτερο, πιο άνετο αλλά και δίκαιο μέλλον, και για αυτό οι "RobotHood" είναι πεπεισμένοι!

Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας