Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Γυμνάσιο-Λύκειο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ήταν Πρεσβευτής της «Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου - Safer Internet Day (SID)». 

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την ασφαλή πλοήγηση και χρήση του Διαδικτύου, την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020, στην ώρα του μαθήματος της Πληροφορικής, οι μαθητές του Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τρόπους σωστής χρήσης και προφύλαξης των προσωπικών τους δεδομένων στο Διαδίκτυο. Η ενημέρωση και η διασκέδαση συνδυάστηκαν επιτυχημένα, μέσα από εκπαιδευτικά βίντεο, ντοκιμαντέρ και κουίζ, και την δημιουργία εκπαιδευτικών εφαρμογών για φορητές συσκευές, και κατάφεραν να θίξουν ποικίλα θέματα, όπως τη δύναμη της ιδιωτικότητάς μας στο Διαδίκτυο, τα ευαίσθητα προσωπικά μας δεδομένα και τη στατιστική ανάλυσή τους από τρίτους για εμπορικούς σκοπούς, αλλά και να παρουσιάσει τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε. 

Η δράση αυτή διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.saferinternet.gr, www.saferinternet4kids.gr, www.cyberkid.gov.gr

Ενημέρωση Μαΐου


Creative Writing Competition 2020-2021

Φιλολογικοί Αγώνες

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας