Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Οι μαθητές του «ΔΕΛΑΣΑΛ» συλλαβίζουν τη λέξη Θ-Ρ-Ι-Α-Μ-Β-Ο-Σ



-  How do you spell the word “unnecessary”? 

- U-N-N-E-C-E-S-S-A-R-Y 

- Can you use this word in a sentence of your own? 

- “We have to reduce unnecessary costs.”

Τέτοιου είδους ερωτήσεις κλήθηκαν να απαντήσουν οι μαθητές 12 Γυμνασίων του Ν. Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του 3rd Spelling Bee Competition, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Αγγλικών Σπουδών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020, με τη συμμετοχή των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου της Αγγλικής Γλώσσας, κ. Γ. Δελημπανίδου και κ. Θ. Μανιάκα. 

Μετά από δύο διαγωνιστικές φάσεις και έναν μεγάλο τελικό με το 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Σχολείου μας με τους μαθητές: Αντζελίτα Ζ., Θαλή Τ-Α και Στέφανο Ε. 

Θερμά συγχαρητήρια στους τρεις πανίσχυρους μαθητές που μας έκαναν υπερήφανους, καθώς και στους μαθητές της δεύτερης ομάδας που εκπροσώπησε το Σχολείο μας. Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές-μαθητές του Λυκείου μας που συνέβαλαν σημαντικά στην άρτια διοργάνωση του διαγωνισμού. Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις εκπαιδευτικούς της Αγγλικής Γλώσσας και στους συναδέλφους της Πληροφορικής που εργάζονται στο σχολείο μας, γιατί με τη σκληρή τους προσπάθεια, τις καινοτόμες ιδέες τους και το απαράμιλλο πνεύμα συνεργασίας δίνουν κίνητρο και έμπνευση στους μαθητές μας να 

«BEE» THE BEST AND always SPELL SUCCESS!








Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας