Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

And the top e-stories are…


Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των μαθητών της Β’ Γυμνασίου ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 και απονεμήθηκαν τα διπλώματα και τα βραβεία στους νικητές.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ναταλία Μπιτζίκου με το Meeting My Idol, μια e-story στην οποία περιγράφεται το όνειρο της συγγραφέως να συναντήσει τον αγαπημένο της τραγουδιστή σε συναυλία του.

Οι e-stories της Ειρήνης Μπάμνιατζη, The Seven Children Disappeared και της Ιωάννας Πολυματίδου και Νεφέλης Σκλαβούνου, The Adventures of a Fairy ισοψήφησαν στη δεύτερη θέση. Στην αφήγηση της Ειρήνης, μια ομάδα παιδιών έχουν ένα ατυχές τέλος, όταν εξαφανίζονται μυστηριωδώς στο δάσος, ενώ στην ιστορία της Ιωάννας και της Νεφέλης, ανακαλύψαμε πως οι περιπέτειες μιας νεράιδας συνεχίζουν να γοητεύουν τον σύγχρονο αναγνώστη.

Τέλος, στην πρώτη θέση με την ιστορία τους The Old Owl, οι μαθήτριες Αθηνά Αθανασιάδου, Σταυρούλα Ανδρεάδου και Γεωργία Μαναβή εμπνεύστηκαν ένα χωριό, όπου τα ζώα και οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους και μοιράζονται έναν ιδιότυπο κόσμο.

Συγχαρητήρια, ωστόσο, αξίζουν όλοι οι μαθητές-συγγραφείς, για τις ευφάνταστες δημιουργίες τους και τις φιλότιμες προσπάθειές τους. Η συγγραφή απαιτεί ταλέντο, τέχνη και φαντασία, μα πάνω απ΄όλα αγάπη και υπομονή. Με αυτά τα προσόντα κάθε λογοτεχνικό όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.


 
Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Φιλολογικοί Αγώνες

Παρουσίαση Κολεγίου

Ενημέρωση Οκτωβρίου


Creative Writing Competition 2019-2020

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας