Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ // 2η Σχολή Γονέων

 

Σας προσκαλούμε στη 2η Σχολή Γονέων με θέμα «Η βιολογία της εφηβείας, οι σωματικές και συναισθηματικές αλλαγές και η επιρροή τους στον ψυχισμό του εφήβου», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου μας, στις 18:30, με ομιλήτριες την κ. Σάρα Μαμελετζή, Γυναικολόγο και την κ. Δέσποινα Ιακώβου, Σχολική / Συμβουλευτική Ψυχολόγο. Λίγα λόγια για τις ομιλήτριές μας:

Η κ. Μαμελετζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την οποία αποφοίτησε το 2004. Το 2008 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην ερευνητική μεθοδολογία του τμήματος Ιατρικής του Α.Π.Θ. Το 2013 απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας του μαιευτήρα χειρουργού γυναικολόγου από την Α’ πανεπιστημιακή μαιευτική γυναικολογική κλινική του Α.Π.Θ. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος ιατρικής του Α.Π.Θ. Από το 2014 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών 16 και 10 ετών.

Η κ. Ιακώβου σπούδασε στο Τέξας και τη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών. Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης και ερευνήτρια στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Παπανικολάου. Από το 1995 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως Σχολική και Συμβουλευτική Ψυχολόγος.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας