Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

8th Creative Writing Competition for Elementary School Students Region of Central Macedonia - 5th Creative Writing Competition for Middle School Students Greece

8ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στην Αγγλική Γλώσσα για μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας

5ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στην Αγγλική Γλώσσα για μαθητές Γυμνασίων Ελλάδας.

15 Νοεμβρίου 2021-15 Ιανουαρίου 2022

Την Κυριακή, 3 Απριλίου 2022, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων στους μαθητές Δημοτικών Σχολείων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που διακρίθηκαν στον 8ο διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής.

Η ανάλογη τελετή που αφορούσε τους νικητές του 5ου Διαγωνισμού για μαθητές Γυμνασίων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά για πρακτικούς λόγους αφού οι νικητές προέρχονταν από 67 σχολεία από όλους τους νομούς της χώρας.

Εκτός από τους βραβευμένους μαθητές από όλη την Κεντρική Μακεδονία, στην τελετή αυτή φιλοξενήσαμε την Συντονίστρια Επιστημονικού Έργου της Αγγλικής Γλώσσας, Δυτικής Θεσσαλονίκης, κ. Γεωργία Δελημπανίδου και τον Συντονιστή Επιστημονικού Έργου της Αγγλικής Γλώσσας, Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, κ. Θεόδωρο Μανιάκα, όπως επίσης και τους εκλεκτούς κριτές των διαγωνισμών κ.κ. Quartano, Scott, Schofield, Hall και Karl.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και ιδιαίτερα τους κριτές μας που με την εθελοντική τους συμμετοχή συμβάλλουν στην μεγάλη επιτυχία αυτών των διαγωνισμών.

Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή μας Δημήτρης Π., από τo Δημοτικό «ΔΕΛΑΣΑΛ» καθώς και την μαθήτριά μας Αγγελική Ζ., από το Γυμνάσιο «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Συγκεκριμένα, στον φετινό 8ο διαγωνισμό με θέμα “ Twenty years from now…” o Δημήτρης Π, μαθητής της Στ’ Δημοτικού κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία POEM.

Στον αντίστοιχο διαγωνισμό για μαθητές Γυμνασίου με θέμα “ To Click or not to Click” η Αγγελική Ζ. , από την Γ’ Γυμνασίου κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία “SHORT STORY”.

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στις καθηγήτριες Αγγλικών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» που κάνουν το μάθημά τους όχημα για να ανακαλύψουν οι μαθητές τους τις αμέτρητες δυνατότητες και τα χαρίσματά της ψυχής και του μυαλού τους.

Καλή αντάμωση στους επόμενους αγγλόφωνους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», το σχολικό έτος 2022-23.


Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας