Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

Νεαροί σύνεδροι ονειρεύονται το μέλλον...


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου Μαθητών Λυκείου των Ελληνογαλλικών Σχολείων, που διοργάνωσε η Γραμματεία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Jeanne D’Arc, με θέμα: «Ο Άλλος, Αυτός ο Άγνωστος». Πάνω από 250 μαθητές και μαθήτριες Λυκείου από όλα τα Ελληνογαλλικά Σχολεία της Ελλάδας προβληματίστηκαν από κοινού, αντάλλαξαν απόψεις, βιώματα, σκέψεις, μοιράστηκαν όνειρα και προσδοκίες με συνομηλίκους τους. Στο Συνέδριο παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό και η Υπουργός του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ., κα Νίκη Κεραμέως

Οι μαθητές του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» είχαν μια εξαιρετική παρουσία και κέρδισαν τις εντυπώσεις, προσεγγίζοντας το θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. 

Η αντιπροσωπία μας ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στην Αθήνα, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία! Η παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ωνάσης – Τα θέλω όλα…», όμορφες στιγμές και περίπατοι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας χάρισαν σε όλους μας μία μοναδική εμπειρία!
Ενημέρωση Μαΐου


Creative Writing Competition 2020-2021

Φιλολογικοί Αγώνες

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας