Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

La Salle Ελλάδας - World Leaders in Debate


Με έξι βραβεία επιστρέφει η αποστολή του La Salle Ελλάδας (Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" Θεσσαλονίκης - "Άγιος Παύλος" Πειραιά), από το Παγκόσμιο Μαθητικό Συνέδριο Ρητορικής και Αντιλογίας του Πανεπιστήμιου Harvard, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως και τις 13 Μαρτίου στη Μαδρίτη. 

Μετά τις 5 υποτροφίες, για μια ακόμη χρονιά, ακολούθησαν και τα βραβεία, που απέσπασαν οι μαθητές μας στις επιτροπές του Συμβουλίου Ασφαλείας της Αμερικής, του Υπουργικού Συμβουλίου της Αμερικής και της Γερουσίας της Αμερικής. Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές της Α' Λυκείου, Κωνσταντέλλου Ν. και Ορφανίδη Β., καθώς και τον μαθητή της Β' Λυκείου, Σιτμαλίδη Μ., που διακρίθηκαν, τον μαθητή της Α' Λυκείου, Μάρκου Ι. για την εξαιρετική του παρουσία, αλλά και όλους τους μαθητές της αποστολής. Πίστεψαν στη διάκριση, την ονειρεύτηκαν και, μετά τις κοπιώδεις προσπάθειές τους, πέτυχαν τη βράβευση! 

Οι μαθητές μας, με τη δύναμη του λόγου τους και της ψυχής τους, απέδειξαν, για πολλοστή φορά, ότι το La Salle Ελλάδας βρίσκεται δικαιωματικά στην κορυφή και κατέχει επάξια τον τίτλο: "World Leaders in Debate"Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας