Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη στη Σχολή ΤυφλώνΤην Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, η Γ΄ Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» επισκέφθηκε, όπως κάθε χρόνο, το Δημοτικό Σχολείο της Σχολής Τυφλών, που λειτουργεί στην πόλη μας. Οι μαθητές μας, με συνοδούς τον κ. Μ.Βογιατζόγλου και την κ. Τ. Τσιφτελίδου, παρακολούθησαν και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχαν ετοιμάσει με μεράκι τα παιδιά της σχολής με την αμέριστη συμπαράσταση των δασκάλων τους. 

Στη συνέχεια, σε μια μεγάλη και γεμάτη ενδιαφέρον συζήτηση, οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για την καθημερινότητα ενός ανθρώπου που δεν μπορεί να δει, για τη μέθοδο γραφής και ανάγνωσης Braille, αλλά και για τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας που ενισχύουν τους τυφλούς στην προσπάθειά τους να έχουν μια φυσιολογική ζωή. Και φυσικά, όπως απαιτεί το κλίμα των ημερών, αντάλλαξαν ευχές με μαθητές και δασκάλους της Σχολής. 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ευχαριστεί, για άλλη μία χρονιά, τους υπεύθυνους για τη θερμότατη φιλοξενία τους και την προθυμία τους να απαντήσουν σε κάθε απορία και ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου!
Creative Writing Competition 2020-2021

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Οκτωβρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας