Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

«Μαθήματα ζωής» για την Α΄ Γυμνασίου


Εν όψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών εξορμήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου «ΔΕΛΑΣΑΛ», που πραγματοποιήθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου του 2017, οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου επισκέφτηκαν το ΤΕΕ Α΄ & Β΄ βαθμίδας Ειδικής Αγωγής και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και πήρανε «μαθήματα ζωής»! 

Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν σχετικά με την ιδιαιτερότητα των σχολείων αυτών, με τρόπο βιωματικό και παιγνιώδη, και παρακολούθησαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχαν ετοιμάσει με πολύ μεράκι οι μαθητές που φοιτούν στο ειδικό Γυμνάσιο. Στη συνέχεια, χόρεψαν και επικοινώνησαν μαζί τους, ενίσχυσαν τη χριστουγεννιάτικη αγορά τους, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις τους και συμμετείχαν σε δράσεις και παιχνίδια με τους μαθητές του ειδικού Δημοτικού, ανταλλάσσοντας ευχές, δώρα και χαμόγελα.

Ήταν, σίγουρα, μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τα παιδιά μας, που τους δίδαξε τον σεβασμό στη διαφορετικότητα και την αξία της κατανόησης στον συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους υπεύθυνους του εκπαιδευτικού ιδρύματος, όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και τους μαθητές που φοιτούν εκεί, για την τόσο θερμή υποδοχή και τη ζεστή φιλοξενία τους και ευχόμαστε να τους δούμε ξανά σύντομα!Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Φιλολογικοί Αγώνες

Παρουσίαση Κολεγίου

Ενημέρωση Οκτωβρίου


Creative Writing Competition 2019-2020

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας