Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

4 ακόμα υποτροφίες για τους μαθητές του «ΔΕΛΑΣΑΛ» από το Μαθητικό Συνέδριο του Χάρβαρντ



Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» και το Τμήμα Αγγλικών Σπουδών συμμετέχει στο Παγκόσμιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ρητορικής και Αντιλογίας HARVARD MODEL CONGRESS EUROPE, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, από 11 έως και 14 Μαρτίου 2016.

Το πρόγραμμα αποτελεί μια από τις κορυφαίες μαθητικές διοργανώσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη και οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσουν, να συνεργαστούν και να δουλέψουν σκληρά.

Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, οι μαθητές συμμετείχαν και στη διαδικασία αξιολόγησης του Πανεπιστημίου για τη χορήγηση υποτροφιών σχετικά με το Πρόγραμμα του Harvard Model Congress Europe. 4 μέλη της ομάδας του Κολεγίου απέσπασαν αυτή την υποτροφία (21 υποτροφίες συνολικά), η οποία θα τους καλύψει όλα τα έξοδα του συνεδρίου.

Συγχαρητήρια στους Μαρία Γαννοπούλου, Γιώργο Μπουφίδη και Γιάννη-Άγγελο Μπελή, μαθητές της Β΄Λυκείου και Σεμίνα Ζεϊμπεκέρη, μαθήτρια της Α΄Λυκείου.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τον αγώνα όλων των μαθητών της αποστολής και είμαστε σίγουροι ότι, με τις ευχές και τις σκέψεις όλων σας, η αποστολή θα διαπρέψει και φέτος στη Ρώμη και θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας