Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

4 ακόμα υποτροφίες για τους μαθητές του «ΔΕΛΑΣΑΛ» από το Μαθητικό Συνέδριο του ΧάρβαρντΓια ενδέκατη συνεχή χρονιά, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» και το Τμήμα Αγγλικών Σπουδών συμμετέχει στο Παγκόσμιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ρητορικής και Αντιλογίας HARVARD MODEL CONGRESS EUROPE, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, από 11 έως και 14 Μαρτίου 2016.

Το πρόγραμμα αποτελεί μια από τις κορυφαίες μαθητικές διοργανώσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη και οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσουν, να συνεργαστούν και να δουλέψουν σκληρά.

Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, οι μαθητές συμμετείχαν και στη διαδικασία αξιολόγησης του Πανεπιστημίου για τη χορήγηση υποτροφιών σχετικά με το Πρόγραμμα του Harvard Model Congress Europe. 4 μέλη της ομάδας του Κολεγίου απέσπασαν αυτή την υποτροφία (21 υποτροφίες συνολικά), η οποία θα τους καλύψει όλα τα έξοδα του συνεδρίου.

Συγχαρητήρια στους Μαρία Γαννοπούλου, Γιώργο Μπουφίδη και Γιάννη-Άγγελο Μπελή, μαθητές της Β΄Λυκείου και Σεμίνα Ζεϊμπεκέρη, μαθήτρια της Α΄Λυκείου.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τον αγώνα όλων των μαθητών της αποστολής και είμαστε σίγουροι ότι, με τις ευχές και τις σκέψεις όλων σας, η αποστολή θα διαπρέψει και φέτος στη Ρώμη και θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Παρουσίαση Κολεγίου

Ενημέρωση Νοεμβρίου

Φιλολογικοί Αγώνες


Creative Writing Competition 2019-2020

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας