Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Τέτοιες συναντήσεις μας αξίζουν

 


Την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 μια ομάδα μαθητών και καθηγητών από το Delasalle High School της Μιννεάπολης στις Ηνωμένες Πολιτείες επισκέφθηκαν το σχολείο μας στο πλαίσιο της περιοδείας τους στα λασαλιανά σχολεία της Ελλάδας και της γνωριμίας τους με τον ελληνικό πολιτισμό. 

Στους Αμερικανούς επισκέπτες μας επιφύλαξαν μια θερμότατη υποδοχή είκοσι μαθητές του Λυκείου ΔΕΛΑΣΑΛ. Η μέρα ξεκίνησε με μια ενδιαφέρουσα ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας. Στη συνέχεια,  μεταφερθήκαμε στο αμφιθέατρο, όπου οι Αμερικανοί μαθητές μας παρουσίασαν το σχολείο τους και γνωριστήκαμε ακόμη καλύτερα μέσα από μια σειρά ερωτήσεων που είχαν ετοιμάσει οι μεν για τους δε. Η μέρα έκλεισε στην αυλή όπου το Σχολείο πρόσφερε ένα ελαφρύ γεύμα τα παιδιά των δύο λασαλιανών σχολείων ανακάλυψαν πόσο άνετα ένιωθαν να συζητούν, να γελάνε και να παίζουν μεταξύ τους σαν να γνωριζόντουσαν από παλιά. Η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη ώστε συμφώνησαν να συναντηθούν αργότερα στο κέντρο της πόλης.

Ευχαριστούμε θερμά το Delasalle High School της Μιννεάπολης για αυτήν την επίσκεψη που έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές να ανακαλύψουν πως αυτή την οικειότητα της διεθνούς οικογένειας μπορούν να την αναζητήσουν σε 1000 εκπαιδευτικά ιδρύματα του Δικτύου La Salle σε όλο τον κόσμο.Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας