Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στην Αγγλική Γλώσσα - Τελετή Βράβευσης


7th Creative Writing Competition for Elementary School Students

Region of Central Macedonia

4th Creative Writing Competition for Middle School Students

Greece

7os Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στην Αγγλική Γλώσσα για μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας

4ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στην Αγγλική Γλώσσα για μαθητές Γυμνασίων Ελλάδας.

15 Νοεμβρίου 2020-15 Ιανουαρίου 2021

Την Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή τελετή απονομής βραβείων στους νικητές των διαγωνισμών δημιουργικής γραφής στην Αγγλική Γλώσσα, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Τμήμα Αγγλικών Σπουδών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Εκτός από τους βραβευμένους μαθητές από όλη την Ελλάδα, στην τελετή αυτή φιλοξενήσαμε τον Συντονιστή Επιστημονικού έργου της Αγγλικής Γλώσσας, Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, κ. Θεόδωρο Μανιάκα, όπως επίσης και τους εκλεκτούς κριτές των διαγωνισμών, κ.κ. Quartano, Scott, Karl, Hall και Schofield.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και ιδιαίτερα τους κριτές μας, που με την εθελοντική τους συνεργασία συμβάλλουν στη μεγάλη επιτυχία αυτών των διαγωνισμών.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας, Μαρία Ζωή Π. και Γιάννη Φ., από τo Δημοτικό «ΔΕΛΑΣΑΛ», καθώς και στις μαθήτριές μας, Άρτεμη Ε. και Λυδία Χ., από το Γυμνάσιο «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Συγκεκριμένα, στον φετινό 7ο διαγωνισμό, με θέμα “Be an everyday hero. Not an extraordinary one”, η Μαρία Ζωή Π., μαθήτρια της Στ’ Δημοτικού, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία LETTER και ο Γιάννης Φ., επίσης από τη Στ’ Δημοτικού, κατέλαβε τιμητική διάκριση στην κατηγορία POEM.

Στον αντίστοιχο διαγωνισμό για μαθητές Γυμνασίου, με θέμα “Nature is not a place to visit. It is home”, η Άρτεμις Ε., από τη Β’ Γυμνασίου, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία “SHORT STORY” και η Λυδία Χ., από τη Γ’ Γυμνασίου, πήρε την τρίτη θέση στην κατηγορία POEM.

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στις καθηγήτριες Αγγλικών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», που κάνουν το μάθημά τους όχημα, για να ανακαλύψουν όλα τα παιδιά τις αμέτρητες δυνατότητες και τα χαρίσματα της ψυχής και του μυαλού τους.

Καλή αντάμωση με όλους στους επόμενους αγγλόφωνους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς του Kολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», το σχολικό έτος 2021-22.
Ενημέρωση Μαΐου


Creative Writing Competition 2020-2021

Φιλολογικοί Αγώνες

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας