Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020

Γυμνάσιο - Λύκειο Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» - Member of UNESCO AssociatedΟ Οργανισμός UNESCO και η Ελληνική Εθνική Επιτροπή απένειμε στο Γυμνάσιο – Λύκειο του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» τον τιμητικό τίτλο: “Member of UNESCO ASSOCIATED SCHOOLS” (επίσημο μέλος στο Δίκτυο AspNet - Δίκτυο Συνεργαζόμενων Σχολείων της UNESCO) για τα καινοτόμα προγράμματα και τις εκπαιδευτικές πρακτικές του, τα οποία προάγουν τα ιδανικά της UNESCO και ενισχύουν τις ανθρωπιστικές, πολιτισμικές και διεθνείς προεκτάσεις της εκπαίδευσης. 

Η παραπάνω αναγνώριση αποτελεί, παράλληλα, μια σαφή δέσμευση για το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» να συνεχίσει να εκπαιδεύει τους μελλοντικούς «Πολίτες του κόσμου», να τους καλλιεργεί οικολογική συνείδηση και σεβασμό στο περιβάλλον, να τους ευαισθητοποιεί πάνω σε θέματα που αφορούν την Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά, την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά, τις Παγκόσμιες Ημέρες, τα δικαιώματα των παιδιών και την Αειφόρο διαχείριση. 

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές, αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου - Λυκείου «ΔΕΛΑΣΑΛ» για την τιμητική διάκριση που έλαβαν, η οποία αποτελεί μια αναγνώριση των αξιέπαινων προσπαθειών τους. 

Το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας