Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Επιστροφή στη φύση!


Ένα ξεχωριστό τριήμερο έζησαν 35 μαθητές από τη Β’ Γυμνασίου έως και τη Β’ Λυκείου του Κολεγίου μας στην ιδιαίτερα γραφική περιοχή των Ζαγοροχωρίων. Έχοντας ως βάση το χωριό Αρίστη, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ράφτινγκ στον ποταμό Βοϊδομάτη και να απολαύσουν τη μαγευτική διαδρομή, ενώ οι πιο τολμηροί βούτηξαν στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Η αδρεναλίνη ανέβηκε την επόμενη ημέρα, όταν επιχειρήθηκε η διάσχιση της χαράδρας του Βίκου. Η πεζοπορία, με διάρκεια πάνω από 6 ώρες, αποτέλεσε μία μοναδική εμπειρία για μαθητές και καθηγητές, οι οποίοι, παρά τις δυσκολίες, αποζημιώθηκαν από την ομορφιά του φυσικού τοπίου. Ακολούθησε επίσκεψη σε δύο ιστορικά τοξωτά γεφύρια, του «Κόκκορου» και του «Καλογερικού», στην περιοχή των Κήπων.

Η εξόρμηση ολοκληρώθηκε με μία βόλτα στον παραδοσιακό οικισμό του Μετσόβου. Όλοι γύρισαν πιο πλούσιοι σε βιώματα, γνώσεις και εικόνες. Η άσκηση νου και πνεύματος, η υπέρβαση των προσωπικών ορίων, η καλλιέργεια συνεργασίας και ομαδικότητας, η απαράμιλλης ομορφιάς άγρια φύση μετέτρεψαν τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου σε μία αλησμόνητη ανάμνηση!





Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας