Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ζώνη Δραστηριοτήτων 2019-2020


Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, 

Αρχικά, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε εσάς και στα παιδιά σας μία ευχάριστη και δημιουργική σχολική χρονιά. 

Θα θέλαμε, ταυτόχρονα, να σας ενημερώσουμε για κάποια θέματα που αφορούν τη Ζώνη Δραστηριοτήτων

- Η Ζώνη Δραστηριοτήτων Γυμνασίου – Λυκείου λειτουργεί από Δευτέρα έως Πέμπτη, από 15:00΄ έως 16:30΄ και την Παρασκευή από 13:30΄ έως 14:45΄. 

- Οι όμιλοι λειτουργούν σύμφωνα με το πρόγραμμα του σχολείου και ακολουθούν όλες τις σχολικές γιορτές και αργίες. 

- Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει ένα τμήμα είναι να συμπληρώνεται ο καθορισμένος από το σχολείο αριθμός μαθητών. Αν ο αριθμός των μαθητών που συγκεντρώνονται υπερβαίνει τον καθορισμένο από το σχολείο, τότε οι μαθητές θα επιλέγουν κάποιον άλλον όμιλο της προτίμησής τους, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις. 

- Για την εύρυθμη λειτουργία της Ζώνης Δραστηριοτήτων, αλλαγές τμημάτων ή δραστηριοτήτων των παιδιών εξετάζονται, εφόσον είναι εφικτές, μετά το πέρας του πρώτου μήνα (μέσα Οκτωβρίου). 

- Δεν ξεκινούν όλα τα clubs με την έναρξη του διδακτικού έτους, διότι η διαδικασία εγγραφών συνεχίζεται. 

- Τα μόνα clubs που θα αρχίσουν αμέσως είναι η Χορωδία και η Ορχήστρα (Τετάρτη, 18/09), το Θεατρικό 2 (Παρασκευή, 13/09) και το Θεατρικό 1 (Δευτέρα 16/9) που συνεχίζουν από την προηγούμενη χρονιά και τέλος, το DELF B2 (Τρίτη, 17/09). 

- Τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά τα clubs θα ενημερωθούν από τον Υπεύθυνο της Ζώνης Δραστηριοτήτων, κ. Δημήτρη Πλατανά, για τον τρόπο της αναχώρησής τους στις 14:45΄ ή στις 16:30΄(αν χρησιμοποιούν σχολικό). 

- Σε περίπτωση αλλαγής του χρόνου ή του μέσου αποχώρησης του παιδιού σας από τους ομίλους, θα πρέπει να ενημερώνετε εγκαίρως τον Υπεύθυνο της Ζώνης Δραστηριοτήτων ή τη Γραμματεία Γυμνασίου - Λυκείου, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. 

- Όσα από τα υπόλοιπα clubs δημιουργηθούν θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την εβδομάδα από 23/09. Τα παιδιά θα ενημερώνονται από τον κ. Πλατανά προφορικά, ενώ εσείς μέσω ηλεκτρονικής επιστολής. 

- Θα φροντίσουμε, επίσης, να λάβετε, εγκαίρως, και εσείς και τα παιδιά ενημέρωση για το αν κάποιο club δεν λειτουργήσει λόγω μειωμένης ζήτησης ή αν αλλάξει η μέρα λειτουργίας του. 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι θα πρέπει να μας ενημερώνετε μία ημέρα, τουλάχιστον, πριν για κάποια πιθανή απουσία του παιδιού σας από το club στο οποίο συμμετέχει ή να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Γυμνασίου – Λυκείου, την ημέρα που πρόκειται να απουσιάσει, αν βέβαια υπάρχει έκτακτος λόγος. 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Πλατανά, Υπεύθυνο της Ζώνης Δραστηριοτήτων.Με εκτίμηση 

Από τις Διευθύνσεις Γυμνασίου – Λυκείου


Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας