Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ημέρα Αγιασμού 2017-2018

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του σχολικού έτους 2017-2018 και με τις ευχές μας για καλή υγεία και καλή πρόοδο των παιδιών σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επιγραμματικά για τα παρακάτω:

Ο Αγιασμός τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017, στις 08.15΄ π.μ. στην αυλή του Γυμνασίου – Λυκείου.

Η προσέλευση των μαθητών, όπως κάθε χρόνο, θα γίνει με τα σχολικά λεωφορεία, τα οποία θα τους παραλάβουν από την οικία σας, την ώρα που αναφέρεται στο σημείωμα, το οποίο και θα παραλάβετε από τη συνοδό του παιδιού σας. Οι μαθητές θα παραμείνουν στο Σχολείο περίπου μέχρι τις 11.15' π.μ. και θα αναχωρήσουν πάλι με τα σχολικά λεωφορεία.

Παρακαλούμε πολύ, όσοι γονείς επιθυμείτε να αναλάβετε οι ίδιοι τη μεταφορά των παιδιών σας την ημέρα του Αγιασμού (άφιξη-αποχώρηση), θα πρέπει να ενημερώσετε οπωσδήποτε έως την Παρασκευή, 8-9-2017 τη συνοδό του σχολικού λεωφορείου ή την κ. Παπαδοπούλου, στο Γραφείο Κίνησης (εσωτ. 28). Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος των Ι.Χ. αυτοκινήτων στον χώρο στάθμευσης, που υπάρχει μπροστά στην είσοδο του Σχολείου.

Την ημέρα του Αγιασμού όλοι οι μαθητές θα παραλάβουν ζελατίνα με όλα τα απαραίτητα έντυπα για την έναρξη του σχολικού έτους και το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων, καθώς και τα προγράμματα της Ζώνης Δραστηριοτήτων (Clubs) τα οποία σας έχουν ήδη σταλεί ηλεκτρονικά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα απαραίτητα έντυπα και υλικά των μαθημάτων βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Κολεγίου www.gymlyk.delasalle.gr για την εξυπηρέτησή σας. 

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά την Τρίτη, 12-9-2017.

Για άλλη μια φορά, σας ευχόμαστε 

Καλή Σχολική Χρονιά και Καλή Συνεργασία !


                                                                                                          Με εκτίμηση

                                                                                                         Από τη Διεύθυνση του Γυμνασίου
                                                                                                         Από τη Διεύθυνση του Λυκείου

Ενημέρωση Μαΐου


Creative Writing Competition 2020-2021

Φιλολογικοί Αγώνες

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας