Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

«Νους υγιής εν σώματι υγιή»


Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής, πιστό στη διάσημη ρήση των προγόνων μας , οργάνωσε μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου, σε καθημερινή βάση δίνοντας στους μαθητές μας την ευκαιρία να εκτονωθούν και να βιώσουν τη χαρά του αγώνα μέσα από μικτές ομάδες.

Παράλληλα, συνεργάτες του Σχολείου πρόσφεραν στα παιδιά μια διαφορετική εμπειρία με μαθήματα dance aerobics, zumba και fight-πολεμικές τέχνες. Ο θεαματικός στίβος μάχης και αγωνισμάτων που είχε προγραμματιστεί για την τελευταία μέρα της εβδομάδας, δυστυχώς, ακυρώθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Θα τον φυλάξουμε, όμως, ως την εντυπωσιακή κατάληξη της επόμενης Θεματικής Εβδομάδας 2018.

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ευχαριστεί θερμά τους εκπροσώπους των φορέων:

- ΠΥΞΙΔΑ
- ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ
- ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
- ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
- ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
-UNITED SOCIETIES OF BALCANS (NGO)
- καθώς και τους επαγγελματίες ψυχολόγους, διατροφολόγους, νοσηλευτές, γιατρούς, νομικούς και γυμναστές που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, όμως, και στους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου-Λυκείου "ΔΕΛΑΣΑΛ" που με προθυμία, κέφι και επαγγελματισμό υλοποίησαν μια μοναδική, σε ποιότητα και περιεχόμενο, εκπαιδευτική εμπειρία για τους μαθητές μας.Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας