Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ο εορτασμός της εθνικής επετείου στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»


Την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου μας, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Οι μαθητές του τμήματος Γ2 του Γυμνασίου, με την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητών, κ. Γ. Δρογκούλα, κ. Α. Χατζηγιάννη και τη σύμπραξη της θεατρολόγου, κ. Π. Γραικού, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε ένα θεατρικό δρώμενο, μέσα από το οποίο αναβίωσαν οι σκληρές μνήμες του πολέμου και ο ηρωισμός των Ελλήνων της εποχής.

Κατόπιν, η γιορτή συνεχίστηκε με έναν διαφορετικό και συγκινητικό τρόπο, καθώς το Κολέγιό μας επέλεξε να τιμήσει, αυτήν την ξεχωριστή ημέρα, τους φετινούς επιτυχόντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, οι οποίοι έδωσαν τον δικό τους προσωπικό αγώνα την περσινή χρονιά και είδαν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα.
 
Τέλος, έγινε η καθιερωμένη απονομή των βραβείων και αριστείων στους αριστεύσαντες μαθητές του προηγούμενου σχολικού έτους. Μετά τη λήξη της γιορτής, ακολούθησε κέρασμα για τους επιτυχόντες στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου.Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας