Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

2η Ημέρα Πανελλήνιου Σχολικού Αθλητισμού


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο εορτασμός της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Ολυμπιονίκη των Παραολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και του Λονδίνου, κ. Ανδρέα Κατσαρό, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για τα Παραολυμπιακά αθλήματα και τις Ολυμπιακές αξίες. 
 
Οι μαθητές μας, εντυπωσιασμένοι από την απλότητα και τη δύναμη του νου και της ψυχής του Έλληνα πρωταθλητή, έθεσαν πληθώρα ερωτήσεων, συζήτησαν μαζί του και, με μια φωνή, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην προσπάθειά του για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στη συνέχεια, πέρασαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολεγίου όπου συμμετείχαν στα αγωνίσματα του ανώμαλου δρόμου, ποδοσφαίρου 11Χ11 και 7Χ7, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις και πινγκ-πονγκ. 

Μέσα από τις αθλητικές δράσεις και τις παράλληλες εκδηλώσεις οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να ανακαλύψουν τα πολλαπλά οφέλη του Αθλητισμού μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης.
  
 
 

Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Παρουσίαση Κολεγίου

Ενημέρωση Νοεμβρίου

Φιλολογικοί Αγώνες


Creative Writing Competition 2019-2020

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας