Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» στο 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Εφηβικού Γαλλόφωνου Θεάτρου στη Γάνδη του Βελγίου
Ολοκληρώνονται σε λίγο οι πρόβες του Γαλλόφωνου Θεατρικού Ομίλου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», που θα συμμετάσχει στο 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Εφηβικού Γαλλόφωνου Θεάτρου, ARTSCENE, από τις 29-4-15 έως και 3-5-15, στη Γάνδη του Βελγίου.

Ο Όμιλός μας, μέλος του Διεθνούς Γαλλόφωνου Δικτύου Ερασιτεχνικού Εφηβικού Θεάτρου ARTDRALA, θα παρουσιάσει στα γαλλικά το θεατρικό έργο, «HOMO INFORMATICUS», του Βέλγου συγγραφέα Charles Istace, σε νέα διασκευή, με απόσπασμα από την αρχαία τραγωδία του Σοφοκλή, ΑΝΤΙΓΟΝΗ, σε σκηνοθεσία της καθηγήτριας γαλλικών του Κολεγίου μας, κ. Πηνελόπης Σταυρίδου.
 

Οι 14 «ηθοποιοί μας», μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, έχουν προετοιμαστεί πολύ καλά, για να παρουσιάσουν στο κοινό ένα έργο εφάμιλλο επαγγελματιών, ενώ με το ήθος και την προσωπικότητά τους θα αναδείξουν το ελληνικό πνεύμα και πολιτισμό και θα ξεχωρίσουν, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική λασαλιανή παιδεία.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να μεταφορτώσετε το πρόγραμμα και να δείτε την ημέρα που θα παίξει η Θεατρική μας ομάδα, μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας:
Καλή επιτυχία και καλό σας ταξίδι!


Creative Writing Competition 2020-2021

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Οκτωβρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας