Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη του κ. Ζαχαρά στο πλαίσιο του προγράμματος «Europe back to school»Τη Δευτέρα, 10 και την Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου επισκέφτηκε το σχολείο μας ο κ. Αναστάσιος Ζαχαράς, απόφοιτος του «ΔΕΛΑΣΑΛ», ως «πρεσβευτής» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και της Α’ και Β΄ Λυκείου είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Europe back to school». Το πρόγραμμα, αυτό που εφαρμόζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχει ως στόχο τη γνωριμία των μαθητών με τα ευρωπαϊκά όργανα και τους φορείς τους.


Οι μαθητές είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους θεσμούς της μέσα από τις εμπειρίες και τα βιώματα του κ. Ζαχαρά. Στις δύο εξαιρετικές παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο αμφιθέατρο του σχολείου μας, η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των μαθητών ήταν πολύ μεγάλο, καθώς «βομβάρδισαν» τον κ. Ζαχαρά με ερωτήσεις, συμμετείχαν σε κουίζ γνώσεων και γνώρισαν καλύτερα την Ευρώπη. 


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρόγραμμα «Europe back to school», διανεμήθηκε στους μαθητές πληροφοριακό υλικό, το οποίο και επεξεργάστηκαν στην τάξη, καθώς και αναμνηστικά δώρα. Παράλληλα, εκπονήθηκαν ερευνητικές εργασίες με θέμα την Ευρωπαϊκή Ένωση και διεξήχθη διαγωνισμός ψηφιακής αφίσας, φωτογραφίας και κολάζ. 
Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας