Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Ημερίδα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο




Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» οργάνωσε την Τετάρτη, 8‐2‐2012 Ημερίδα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Safer Internet. 

Την οργάνωση της ημερίδας είχε ο Προϊστάμενος του Νηπιαγωγείου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Ι. Παπαδόπουλος (ΜSc Information Technology in Business), ενώ το θέμα της «Γονείς και Παιδιά μαζί μαθαίνουμε τον ψηφιακό κόσμο με ασφάλεια» προσείλκυσε το ενδιαφέρον του πολυπληθούς κοινού. 

Στο πρώτο μέρος παρουσίασαν τις εισηγήσεις τους οι ειδικοί επιστήμονες: κ. Ευ. Μακρής (Κλινικός Ψυχολόγος, ΜSc υπ. διδάκτωρ Πάντειου Πανεπιστημίου), κ. Άννα Ευθυμίου (Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ), κ. Κ. Βεργίδης (του Εγκληματολογικού Τμήματος), κ. Αρ. Νάστου (καθηγήτρια Πληροφορικής στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», ΜSc Πληροφορική και Διοίκηση) και ο κ. Ισ. Πάσσας (Καινοτομία, επιχειρηματική ευφυΐα και εξειδικευμένη κατανόηση του διαδικτύου IIIiW). 

Στο δεύτερο μέρος μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου παρουσίασαν εργασίες σχετικές με την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο. 

Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων ήταν θετικότατες, καθώς η ενημέρωση και η πρόληψη είναι τα πιο δραστικά όπλα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.






Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας